Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Chapter 6....Ώρα για Business (part 1)


«Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός….» ψιθύρισε ο Jimmy, πάντα τον έπιανε μια γλυκιά μελαγχολία όταν έβλεπε την εκλογή του Σημίτη στο 4ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, σκούπισε τα δάκρυα από τα μάτια του έριξε μια φευγαλέα μάτια στο εξώφυλλο του «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί του σηκώθηκε και προχώρησε προς την αίθουσα όπου περίμεναν οι συνεργάτες του.

 «Τώρα που τελειώσαμε με το χοντροκουραδο στη Βάρη και ο θρύλος πηρέ για ακόμη μια φορά τον τίτλο, πρέπει να ασχοληθούμε και με την δουλεία» είπε μόλις μπήκε στην μικρή πίσω αίθουσα του «Βατράχου». Ο «Βάτραχος» ήταν το μεγαλύτερο pet shop στα Ταμπούρια και φυσικά βιτρίνα για το παράνομο στοιχηματζιδικο της οικογενείας Rigato, φήμες στην περιοχή υποστήριζαν  ότι εκεί μέσα γεννήθηκε η ιδέα του ματς Πανιωνίος-Δυναμό Τυφλίδας και γι΄αυτο τον λόγο υπήρχε στον τοίχο μια γιγαντοαφίσα του Μπεου με ιδιόχειρη αφιέρωση.

«Ο Γάλλος και εγώ θα πάμε στο φωνακλάδικο σήμερα να πάρουμε το μερίδιο μας. Peri,  Gio ,Mendez θα πάτε στο μαγαζί του Μαστρο Μάριου στην στοά να παραδώσετε την πρόταση μου…. Αν δεν δεχτεί να το κάνετε γήπεδο τένις»

«Οι αλλοι δυο που είναι» ρωτησε ο Γαλλος

«Τον Cool τον έστειλα να κλείσει το πατσατζίδικο του Λίγδα στο Σιδηρόκαστρο»
Στο πατσατζίδικο του Λίγδα έβρισκες την καλύτερη μοσχαροκεφαλή και το καλύτερο πλαστό πενηντάρικο γι΄αυτο και το παρατσούκλι του Λίγδα ήταν «ο Πικάσο» και ο Jimmy ηθελε και τα δυο δικα του….

«Ο Τολο είναι στην Θεσσαλονίκη να κλείσει το deal  με τον Τσαουσέσκου» έτσι φώναζαν τον μεγαλύτερο μαστροπό  στην Τούμπα γιατί έφερνε μόνο ρουμάνες….

Μίση ώρα αργότερα o  Peri,  Gio ,Mendez βρισκόταν στην είσοδο του μαγαζιού του Μαστρο Μάριου….
«έχετε κάνει κάποια κράτηση» ρώτησε ο 2,01 πορτιέρη  με υφακι που ανέβασε τα σκάτα στο κεφάλι του Peri, ο Mendez την έπεφτε στην πιτσιρίκα που έκανε PR μιλώντας της Ισπανικά και ο Gio έβαζε κάρτα στο κινητό….

Ο Peri έβγαλε ένα πάκο με κατοσταευρα από την τσέπη του  που έκαναν τα μάτια του Gio να γουρλώσουν , έβγαλε δυο τα έβαλε επιδεικτικά στην τσέπη του πορτιέρη λέγοντας του «τώρα κάνε τον μαλάκα  άνοιξε την πόρτα, στείλε μας ένα μπουκάλι  σαμπάνια και την πιτσιρίκα που το παίζει ντίβα για τον κολομβιανό φίλο μου α…..και πες στον Μαστρο Μάριο ότι ήρθε το Rigato Team»

Ο πορτιέρης με πανικόβλητες κινήσεις άνοιξε την πόρτα και προχώρησε πίσω τους κάνοντας νόημα στους αμφισεξουαλικούς μετρ να σηκώσουν την παρέα που καθόταν στο καλύτερο τραπέζι του μαγαζιού για να κάτσει η ομάδα του Jimmy

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πέτρος Κωστόπουλος  παραχωρούσε την θέση του στον Gio κοιτώντας τον νευριασμένα καθώς οι μετρ τον έβαλαν να κάτσει στο stand πίσω από την ομάδα Rigato
«Μη με κοιτάς έτσι ματιάζομαι εύκολα» του είπε ο Gio έτοιμος για τσαμπουκά καθώς ίσιωνε την γραβάτα με τον δικέφαλο αετό του ΠΑΟΚ που φορούσε…
«όχι όχι απλά έχω ένα στομαχόπονο» είπε εμφανώς φοβισμένος ο Πέτρος
«ωραία πάρε το μοντέλο διπλά σου και τον ΜΠΟΥΛΟΟΟΟ» φώναξε ο Gio
«Πέτρο πάμε πίσω δεν πειράζει» είπε ο Ρουβάς δίνοντας την ευκαιρία στον Κωστόπουλο να απεμπλακεί από την δυσάρεστη κατάσταση…

O Peri ο Gio και ο Mendez θρονιαστήκαν στον δερμάτινο καναπέ και καθώς η πρόστυχη γκαρσόνα έφερε τις παγωμένες φράουλες και το χαβιάρι που συνόδευαν την  σαμπανια  Krug

Ο Mendez έβγαλε από το σακάκι του ένα Cohiba Behike πουρό το άναψε και έκανε νόημα στον μετρ να φωνάξει τον Μαστρο Μάριο, η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει…….

To be continued...

*Blog με τοποθέτηση προϊόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου