Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Chapter Two.... Σαν τον Ολυμπιακό του 2005


«Silvio silvio στο είχα πει οι πιτσιρίκες θα σε καταστρέψουν  το Viagra είναι μια ψευδαίσθηση» μονολόγησε ο Jimmy….
Του το είχε πει εκείνο το βράδυ στον prive club που βρισκόταν υπό την προστασία του ξαδέλφου του Luigiαλλά αυτός δεν άκουσε.

Ο Jimmy στενοχωρήθηκε γιατί ο Silvio ήταν κατά βάθος παλικάρι  από την άλλη τα παλικάρια δεν σκέφτονται με την πούτσα και ο Silvio το έκανε συχνά πυκνά.

«Αρκετά η Ιταλία είναι πλέον παρελθόν» έπρεπε  όσο δύσκολο και αν ήταν να την βγάλει από το μυαλό του όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Nery Castillo όταν έφυγε από τον Θρύλο.

Τα προβλήματα εδώ ήταν μεγάλα και ήξερε πως έπρεπε να ενεργήσει γρηγορα, πηρέ μπροστά του το χαρτί με τα ονόματα των υποψήφιων συνεργατών του χαμογέλασε και «αυτή είναι  ομάδα για double ακριβώς όπως ο Θρύλος του 2005» σκεφτηκε….

«Mister  Jimmys telei  kafe» ρώτησε ο pierre, o Σομαλός ευνούχος σωματοφύλακας-μπάτλερ του πατερά του.
«Καφέ ναι,  όχι εκείνο το μουνοφτημα που μου έκανες χθες» απάντησε σε έντονο ύφος ο Jimmy!

O Pierre δεν ήταν αλήθεια Σομαλός απλά ο πατέρας του τον είχε μαζέψει από ένα πειρατικό στη Σομαλια και του είχε μείνει το όνομα, στην πραγματικότητα ήταν ένας Χούτου από την Ρουάντα πρώην έμπορος όπλων εδώ και χρόνια ήταν εκτός από μπάτλερ τα αυτιά και τα μάτια του πατέρα του στην περιοχή του ψυχικού, με αυτόν στο σπίτι ο Jimmy ένιωθε ασφάλεια και ας μην ήξερε να φτιάχνει ούτε ένα ρημάδι makiato

Ο Jimmy διάβασε ξανά τα ονόματα ο «Γάλλος», ο «Τόλο»,ο «Περι»,ο «Gio» , ο «Κουλ/cool» και  ο κολομβιανός «Mentes»

«Σαν τον Ολυμπιακό  του 2005» σκέφτηκε….

1 σχόλιο:

  1. Hola, soy Nati y paseaba en este fria tarde de invierno por los blog, hasta que me he encontardo con el tuyo, me parece muy interesante y aunque el traductor no es igual que leer tú propia lengua, me gusta lo que subes.
    he decidido quedarme como seguidora y te felicito por este espacio tan magico.
    Yo tengo dos blog: uno de cuentos y otro de premios, estas invitado sin compromiso a conocerlos siempre que quieras o puedas.
    ya sabes pinchas en mi foto y te llevará volando.
    Hasta pronto besos Nati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή